Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Moduláris kontaktor 25-20 230VAC, 2 pólus 1 modul Stilo

5.868 Ft (4.620 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: STI474
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A 25-20 moduláris kontaktor egy kompakt és sokoldalú eszköz, amelyet elektromos áramkörök vezérlésére használnak. 230VAC feszültségen működik, és 2 pólusú, így számos alkalmazáshoz alkalmas. A készüléket úgy tervezték, hogy illeszkedjen egy szabványos moduláris elektromos panelbe, és csak 1 modulhelyet foglal el.
 
A kontaktor Stilo kialakítása lehetővé teszi a könnyű telepítést és karbantartást. Egyértelműen megjelölt csatlakozókkal rendelkezik a gyors és hatékony vezetékezéshez, így időt és energiát takarít meg a telepítés során. Kompakt mérete miatt kis helyeken is ideálisan használható.
 
Ezt a kontaktort gyakran használják lakossági, kereskedelmi és ipari környezetben világítás, fűtés, szellőzés, légkondicionáló rendszerek, szivattyúk, motorok és egyéb elektromos berendezések vezérlésére. Megbízható teljesítménye miatt népszerű választás a villanyszerelők és vállalkozók körében.
 
A 25-20-as moduláris kontaktor a funkcionalitásán kívül a tartósságáról is ismert. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a zord környezetnek és a gyakori használatnak.
 
Összességében a moduláris kontaktor 25-20 230VAC minden olyan elektromos rendszer alapvető eleme, amely az áramkörök hatékony vezérlését igényli. Kompakt mérete, sokoldalúsága és megbízható teljesítménye miatt számos alkalmazásban elsőrangú választás.

Leírás és Paraméterek

Névleges feszültség220-240

Névleges üzemi áram25 A

Üzemi feszültség feszültségfajtájaAC

Záróérintkezők száma2

Modulszélesség1

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu