Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Műanyag elosztószekrény 700x500x250mm, IP65, ABS, fém szerelőlappal

50.280 Ft (39.591 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: STI1705
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A műanyag elosztódoboz az elektromos berendezések tárolására és védelmére szolgál, így ideális beltéri és kültéri használatra egyaránt. A doboz méretei 700x500x250 mm, így elegendő helyet biztosít a különböző típusú berendezések számára.
 
Az IP65 besorolás biztosítja, hogy a doboz porálló és védett legyen az alacsony nyomású vízsugarakkal szemben, így alkalmas a zord környezetben való használatra. Ez azt jelenti, hogy a dobozban lévő tartalom még nedves körülmények között is biztonságban marad.
 
A kiváló minőségű ABS anyagból készült elosztódoboz tartós és hosszú élettartamú. Ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, az UV-sugaraknak és más környezeti tényezőknek anélkül, hogy megsérülne vagy megromlana.
 
A telepítés megkönnyítése érdekében az elosztódobozhoz egy fém szerelőlemez tartozik. Ez a lemez stabil alapot biztosít a doboz biztonságos rögzítéséhez bármilyen felületre. Emellett szükség esetén könnyű hozzáférést biztosít a doboz belső alkatrészeihez.
 
Funkcionalitásán kívül ez a műanyag elosztódoboz elegáns dizájnnal is rendelkezik, amely kiegészít minden helyet, ahová telepítik. Kompakt méretének köszönhetően tökéletesen használható mind lakó-, mind kereskedelmi környezetben.
 
Akár elektromos berendezéseit kell rendszereznie, akár a külső elemektől kell megvédenie, ez a műanyag elosztódoboz IP65 minősítéssel, ABS konstrukcióval és fém rögzítőlemezzel rendelkezik. Fektessen be még ma egy ilyen dobozba, és legyen nyugodt, hiszen értékes berendezései mindig jól védettek.

Leírás és Paraméterek

Műanyag elosztószekrény 700x500x250mm, IP65, ABS, fém szerelőlappal, Stilo STI1705

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu