Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vízálló IP68 három csatlakozású bekötő doboz

1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: V8073
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A vízálló IP68 háromcsatlakozós csatlakozódobozt úgy tervezték, hogy megvédje az elektromos csatlakozásokat zord és nedves környezetben. Magas szintű védelemmel rendelkezik a vízzel, porral és egyéb szennyeződésekkel szemben, így alkalmas kültéri használatra és ipari alkalmazásokhoz.
 
Ez a csatlakozódoboz robusztus konstrukcióval rendelkezik, tartós házzal, amely ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek és a korróziónak. IP68-as minősítése azt jelenti, hogy akár 1 méter mélységig tartó vízbe is belemerülhet hosszabb időre, károsodás nélkül.
 
Három csatlakozási pontjával ez a csatlakozódoboz lehetővé teszi több elektromos alkatrész egyszerű beszerelését. A csatlakozások biztonságosan le vannak zárva, hogy megakadályozzák a víz vagy a nedvesség bejutását, így biztosítva az elektromos rendszer biztonságát és megbízhatóságát.
 
Ennek a csatlakozódoboznak a kompakt mérete miatt ideális a szűk helyeken vagy korlátozott hozzáféréssel rendelkező területeken való használatra. A falra, panelre vagy más felületekre történő egyszerű rögzítéshez rögzítőfuratokkal is rendelkezik.
 
Akár kültéri világítási projekten dolgozik, akár nedves környezetben állít fel berendezéseket, a vízálló IP68 háromcsatlakozós csatlakozódoboz minden villanyszerelő vagy barkácsoló számára kötelező darab. Biztonságos és megbízható megoldást nyújt az elektromos csatlakozások elemekkel szembeni védelmére.

Leírás és Paraméterek

Tömítési osztály: IP68
Vezetékek száma: 3
Méretek: 120 x 62 x 39 [mm]
Tömszelence furat átmérő:  11 [mm]
Lehetőség kábelek csatlakoztatására keresztmetszet: 0,75-2,5 [mm2]
Szükséges külső kábel átmérő:  4- 11 [mm]
Anyaga: anti-UV PA66

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu