Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WAGO 221-615 vezeték összekötő sodrott 5-ös, átlátszó 6mm2

550 Ft (433 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: WAGO221615
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A WAGO 221-615 vezetékcsatlakozó kényelmes és hatékony módja a vezetékek gyors és biztonságos csatlakoztatásának. Csavart vezetékekkel való használatra tervezték, így tökéletes olyan alkalmazásokhoz, ahol több vezetéket kell összekötni.
 
Átlátszó kialakításával a 6 mm2-es vezetékcsatlakozó lehetővé teszi a csatlakozás könnyű láthatóságát, biztosítva a helyes csatlakoztatást. Ez megkönnyíti a jövőben felmerülő problémák elhárítását is.
 
A WAGO 221-615 vezetékcsatlakozó egyik legfontosabb jellemzője, hogy akár 5 sodrott vezeték kezelésére is alkalmas. Ez nemcsak időt és energiát takarít meg, hanem minden alkalommal megbízható csatlakozást is biztosít.
 
Akár elektromos berendezéseken, világítótesteken vagy bármilyen más vezetékezési projektben dolgozik, a WAGO 221-615 vezetékcsatlakozó elengedhetetlen eszköz a készletében. Kompakt mérete és tartós felépítése alkalmassá teszi a különböző környezetben való használatra, beleértve a lakossági, kereskedelmi és ipari alkalmazásokat is.
 
Ha tehát egy problémamentes és biztonságos módot szeretne több vezeték összekötésére, ne keressen tovább, mint a WAGO 221-615 drótcsatlakozó csavart 5 átlátszó 6mm2. Bízzon a minőségében és kényelmében minden vezetékezési igénye esetén.

Leírás és Paraméterek

WAGO 221-615 vezeték összekötő sodrott 5-ös, átlátszó 6mm2

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu