2 modulos falon kivüli elosztódoboz, ajtó nélküli

Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: FAMA-8429760450665-3452
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Ehhez a feladathoz egy moduláris, ajtó nélküli, falon kívüli csatlakozódobozra lesz szüksége. Ezt a típusú csatlakozódobozt úgy tervezték, hogy biztonságos és szervezett csatlakozási pontot biztosítson az elektromos vezetékek számára anélkül, hogy a falakat át kellene vágni.
 
A kezdéshez gyűjtse össze az összes szükséges szerszámot és anyagot, beleértve a csatlakozódobozt, a vezetékvágót, a csavarhúzót és az elektromos szalagot. Fontos, hogy az elektromos alkatrészekkel való munka előtt biztosítsa, hogy az áramellátás ki legyen kapcsolva.
 
Ezután óvatosan távolítsa el a csatlakozódoboz fedelét az azt rögzítő csavarok vagy reteszek kicsavarásával. Belül több elektromos csatlakozót talál, amelyeken a vezetékek csatlakoztathatók.
 
A drótvágó segítségével vágja le az adott projekthez szükséges hosszúságú vezetékeket. A vezetékek mindkét végéről távolítson el kb. 1/2 hüvelyknyi szigetelést drótcsíkozóval vagy késsel. Ügyeljen arra, hogy a tiszta csatlakozás érdekében csavarja össze a kopott végeket.
 
Ha a vezetékek elkészültek, helyezze őket a csatlakozódoboz megfelelő csatlakozóiba. A csavarhúzóval húzza meg a csavarokat minden egyes terminálon, hogy a vezetékek a helyükön maradjanak.
 
Miután az összes csatlakozást elvégezte, óvatosan dugja vissza a felesleges vezetékeket a dobozba, és helyezze vissza a fedelet. A csavarhúzóval rögzítse vissza a korábban eltávolított csavarokat vagy reteszeket.
 
Végül rögzítse elektromos szalaggal a meglazult vezetékeket, és gondoskodjon arról, hogy azok ne érintkezzenek egymással vagy más elektromos alkatrészekkel. Kapcsolja be a tápegységet, és tesztelje a csatlakozásokat, hogy meggyőződjön a megfelelő működésükről.
 
Gratulálunk! Sikeresen telepített egy moduláris, falon kívüli, ajtó nélküli csatlakozódobozt. Ne feledje, hogy mindig tartsa be a megfelelő biztonsági óvintézkedéseket, amikor elektromossággal dolgozik, és szükség esetén forduljon szakemberhez.
1.221 Ft (961 Ft + ÁFA)
Menny.:db
2 modulos falon kivüli elosztódoboz, ajtó nélküli
1.221 Ft (961 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

2 modulos falon kivüli elosztódoboz, ajtó nélküli