Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Érintés nélküli feszültség érzékelő

3.250 Ft (2.559 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: STI1696
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Az érintésmentes feszültségérzékelő, más néven érintésmentes feszültségérzékelő vagy érintésmentes feszültségvizsgáló olyan eszköz, amely képes érzékelni a váltakozó feszültség jelenlétét az elektromos áramkörökben anélkül, hogy fizikai érintkezésbe kerülne bármilyen vezetékkel vagy alkatrésszel. Ez a fajta érzékelő elektromágneses mező érzékelési technológiát használ a feszültség jelenlétének érzékelésére, és vizuális vagy hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót.
 
Az érintésmentes feszültségérzékelőket általában villanyszerelők és barkácsolók használják, hogy gyorsan és biztonságosan megállapítsák, hogy egy áramkörben van-e feszültség, mielőtt bármilyen munkához látnának. Hasznosak annak azonosítására is, hogy melyik megszakító vezérel egy adott konnektort vagy lámpatestet egy otthonban vagy épületben.
 
Az érintésmentes feszültségérzékelő használatához egyszerűen tartsa egy elektromos forrás, például egy konnektor vagy vezeték közelébe, és az érzékelő jelzőfénye vagy csipogó hangja jelzi a feszültség jelenlétét. Minél közelebb van az érzékelő a forráshoz, annál erősebb lesz a jel. Egyes modellek állítható érzékenységi beállításokkal is rendelkeznek az alacsonyabb feszültségszintek érzékeléséhez.
 
Fontos megjegyezni, hogy az érintés nélküli feszültségérzékelők csak a váltakozó feszültség jelenlétét érzékelik, és nem képesek annak pontos szintjét mérni. Biztonsági célokra tervezték őket, és nem használhatók pontos mérőeszközként.
 
Összefoglalva, az érintésmentes feszültségérzékelő praktikus eszköz mindazok számára, akik villamos energiával dolgoznak, mivel gyors és egyszerű módot biztosít a feszültség alatt álló áramkörök ellenőrzésére anélkül, hogy fizikailag hozzá kellene érni bármilyen vezetékhez. Ez egy nélkülözhetetlen eszköz a villamos energiával való munkavégzés biztonságának biztosításához.

Leírás és Paraméterek

Érintés nélküli feszültség érzékelő STI1696 Stilo

Érintés nélküli feszültség érzékelő + LED lámpa
Ne használja 1000V-nál nagyobb feszültségnél!
Feszültség tartomány: 90V-1000V AC
IP54
2xAAA 1,5V elemmel működik
Elem élettartam: 6 óra folyamatos használat mellett
1,5 év készenléti idő
LED világítás

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu