LED mozgásérzékelős, tölthető szekrény alatti lámpa 20cm 2w

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: V0242
Gyártó: Master led
Szállítási díj: 990 Ft
Bemutatjuk a tökéletes megoldást a szekrény alatti világítás igényeinek kielégítésére - a LED mozgásérzékelős, újratölthető lámpát! Ez a 20 cm-es, mindössze 2 wattos teljesítményű, kompakt, mégis nagy teljesítményű lámpa tökéletes a szekrények, polcok vagy szekrények alatti sötét terek megvilágítására.
 
A beépített mozgásérzékelővel ellátott lámpa automatikusan bekapcsol, ha mozgást érzékel egy legfeljebb 3 méteres tartományban. Ez nemcsak energiát takarít meg, hanem kényelmet is biztosít, mivel nem kell a sötétben a kapcsoló után tapogatóznia.
 
Az újratölthető akkumulátor biztosítja, hogy nem kell folyamatosan eldobható elemeket cserélnie, így környezetbarátabb és költséghatékonyabb választás. Egyszerűen csatlakoztassa a mellékelt USB-kábelt a lámpa feltöltéséhez, és élvezze az akár 8 órás folyamatos használatot.
 
Elegáns kialakításával és egyszerű telepítési folyamatával ez a LED-es mozgásérzékelős lámpa tökéletes otthonának bármelyik helyiségébe. Mondjon tehát búcsút a sötét sarkoknak, és üdvözölje a kényelmes és energiatakarékos világítást a LED-es mozgásérzékelős, újratölthető szekrény alatti lámpával - rendelje meg a sajátját még ma!
2.300 Ft (1.811 Ft + ÁFA)
Menny.:db
LED mozgásérzékelős, tölthető szekrény alatti lámpa 20cm 2w
2.300 Ft (1.811 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Bemeneti feszültség: 5V
Anyag: PC
Tápellátás: 2W
USB töltés: Igen
Fényforrás: SMD LED       
Fényszín: 4500K
Méretek: 200 x 20 x 15 [mm]
Mozgásérzékelő: Igen
Akkumulátor: 200mA
Kapcsoló: Igen
A készlet tartalmaz egy lámpát kábel USB