Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Irányfény szenzorral, 5 LED SLL 500

2.590 Ft (2.039 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SOMOGYI-5998312781357
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Az irányfényérzékelő, más néven iránytűérzékelő mágneses mezőt használ a robot irányának meghatározásához. Ez az információ segíthet a robotnak a navigációban és a környezete alapján történő döntéshozatalban.
 
Az irányfényérzékelő használatához először győződjön meg róla, hogy megfelelően csatlakoztatva van a robot programozási platformjához. Ezután kalibrálja az érzékelőt a robot teljes körbeforgatásával, hogy az érzékelő minden irányt érzékelhessen. Ez a lépés biztosítja, hogy az érzékelő pontos leolvasásokat adjon.
 
A kalibrálás után a választott programozási nyelven kódblokkokat vagy parancsokat használhat az irányfény-érzékelő adatainak kiolvasásához és felhasználásához. Ezeket az adatokat például arra használhatja, hogy robotját egy adott irány követésére vagy egy adott irányba való elfordulásra programozza.
 
Az irányfény-érzékelő különösen hasznos olyan robotok számára, amelyeknek összetett környezetben kell navigálniuk, vagy meghatározott útvonalakat kell követniük. Más érzékelőkkel, például ultrahangos érzékelőkkel együtt is használható a navigációs képességek fokozására.
 
Összességében az irányfény-érzékelő beépítése a robot tervezésébe fontos tudatossági dimenziót ad, és pontosabb és hatékonyabb mozgást tesz lehetővé.

Leírás és Paraméterek

230 V~ / 50 Hz / 0,7 W
5 db hosszú élettartamú LED
automata be- és kikapcsolás
automata fényerőszabályozás
beltéri használatra
rendkívül alacsony fogyasztás
méret: 45 x 115 x 40 mm

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu