LED-es mozgásérzékelős lámpa PNL 6

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SOMOGYI-5999084961343
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A LED-es mozgásérzékelős lámpa innovatív és kényelmes világítási megoldás bármilyen térben. Fejlett mozgásérzékelő technológiát használ a mozgás érzékeléséhez és automatikus bekapcsolásához, fényes és energiatakarékos fényt biztosítva ott, ahol szükség van rá.
 
Ez a lámpa tökéletesen alkalmas a legkülönbözőbb helyiségekbe, a beltéri helyiségektől kezdve az olyan beltéri helyiségekig, mint a folyosók, hálószobák és fürdőszobák, egészen a kültéri területekig, mint a teraszok, verandák és felhajtók. Kompakt kialakításának köszönhetően bármilyen helyre könnyen felszerelhető.
 
A LED-es mozgásérzékelős lámpa egyik legfontosabb jellemzője az állítható beállítások. A felhasználók beállíthatják a mozgásérzékelő érzékenységi szintjét, vagy beállíthatják azt az időtartamot, amíg a fény bekapcsolva marad a mozgás érzékelése után. Ez lehetővé teszi az egyéni preferenciáknak megfelelő testreszabható használatot.
 
Funkcionális előnyei mellett a LED-es mozgásérzékelős lámpa esztétikai vonzerőt is kínál elegáns és modern kialakításával. A LED-es lámpák használata nemcsak fényes megvilágítást biztosít, hanem hosszú távú teljesítményt is biztosít minimális energiafogyasztás mellett.
 
A LED-es mozgásérzékelős lámpába való befektetés okos választás azok számára, akik javítani szeretnék a világítás hatékonyságát, miközben egy csipetnyi kényelmet és stílust adnak a helyiségükhöz. Megbízható teljesítményével és felhasználóbarát funkcióival ez a lámpa biztosan értékes kiegészítője lesz bármely otthonnak vagy munkaterületnek.
2.190 Ft (1.724 Ft + ÁFA)
Menny.:db
LED-es mozgásérzékelős lámpa PNL 6
2.190 Ft (1.724 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

fényforrás LED
LED-ek száma 5 db
LED-ek színe melegfehér
PIR mozgásérzékelő van
érzékelési szög horizontális: ~120° / vertikális: ~100°
érzékelési távolság ~3 m
fényérzékelő van
utolsó mozgás utáni világítási idő ~15...20 másodperc
falra szerelhető igen
felakasztható igen
sík felületre helyezhető igen
tápellátás 3 x 1,5 V (AAA) elem, nem tartozék
méret ∅8,1 x 2,4 cm
funkciók mozgásra automatikusan bekapcsol
jellemzők takarékos: világos környezetben nem világít • szembarát, kellemes melegfehér fényt ad • nem vakít, derített fényt biztosít
tartozék beépített mágnes, öntapadós fémlap, kétoldalú ragasztó, akasztószalag