Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Irányfény szenzorral, 6 LED SLL 600

2.390 Ft (1.882 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SOMOGYI-5999084917500
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Az érzékelővel ellátott, 6 LED-es SLL 600-as irányfény nagyszerű kiegészítője minden szabadtéri kalandnak. Ez a kompakt és tartós lámpa hat kiváló minőségű LED-del rendelkezik, amelyek minden helyzetben fényes és megbízható megvilágítást biztosítanak. A beépített érzékelő lehetővé teszi a kéz nélküli működtetést, így könnyen használható túrázás, kempingezés vagy más szabadtéri tevékenységekben való részvétel közben.
 
Az erős és könnyű burkolattal ellátott irányfényt úgy tervezték, hogy ellenálljon az elemeknek és megbízható teljesítményt nyújtson. A LED izzók hosszú élettartammal rendelkeznek, így biztosítva, hogy ne kelljen gyakran cserélni őket. Ezenkívül a lámpa többféle üzemmóddal rendelkezik a különböző világítási igényekhez. Választhat az alacsony, közepes és magas beállítások között, attól függően, hogy mit szeretne.
 
A lámpa iránytű funkciója egy másik nagy előny a kültéri rajongók számára. Akár az erdőben navigál, akár éjszaka próbál visszatalálni a táborba, az iránytű segít a helyes irányba terelni. Kompakt méretének köszönhetően pedig könnyedén hordozhatja a hátizsákjában, vagy a mellékelt klipsz segítségével felszereléséhez rögzítheti.
 
Az érzékelővel ellátott, 6 LED-es SLL 600-as iránytű lámpa három AAA elemmel működik (nem tartozék), így hosszan tartó energiát biztosít minden kalandhoz. Miért érné be egy közönséges zseblámpával, amikor egy sokoldalú és megbízható iránytűfényt is kaphat? Szerezze be a sajátját még ma, és meglátja, mennyivel könnyebbé válnak a szabadtéri kirándulások!

Leírás és Paraméterek

műanyag lámpatest és lámpabura
6 db hidegfehér SMD LED
a sötétedés ütemében növekvő fényerő
tápellátás: 230 V~ / 50 Hz / 0,6 W
méret: 58 x 115 x 25 mm

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu