LED napelemes lámpa kerti oszloppal

Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: V0567
Gyártó: Master led
Szállítási díj: 990 Ft
Bemutatjuk a kültéri világítás kollekciónk legújabb tagját, a LED-es napelemes lámpát kerti oszlopokkal. Ez a lenyűgöző lámpa az elegancia és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, így minden kültéri térben kötelező darab.
 
LED-es napelemes lámpánk egy elegáns kerti oszloppal van ellátva, amely egy extra kis kifinomultságot kölcsönöz a tájnak. Maga a lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, és energiatakarékos LED-fényekkel rendelkezik, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak anélkül, hogy a fényerő terén kompromisszumot kötnének.
 
De ami igazán különlegessé teszi ezt a lámpást, az a napenergiával működő kialakítása. Nappal a lámpa beépített napelemtáblája elnyeli a napfényt, és azt elektromos árammá alakítja, hogy éjszaka a LED-lámpák áramot kapjanak. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség extra vezetékezésre vagy villanyszámlákra - egyszerűen helyezze a lámpást egy napos helyre, és élvezze minden este a gyönyörű fényét.
 
A kerti oszlop stabil alapot biztosít a lámpának, így bármilyen kültéri környezetbe - a kis teraszon át a nagy hátsó udvarig - alkalmas. Az oszlop időtlen kialakítása klasszikus jelleget kölcsönöz a kültéri dekorációnak, miközben a lámpát a földtől magasan tartja a jobb megvilágítás érdekében.
 
Akár a kerti partik hangulatát szeretné fokozni, akár egyszerűen csak a kültéri terület esztétikai vonzerejét szeretné növelni, a kerti oszloppal ellátott LED-es napelemes lámpánk tökéletes választás. Már kapható üzletünkben, szerezze be a sajátját még ma, és emelje fel kültéri terét!
7.600 Ft (5.984 Ft + ÁFA)
Menny.:db
LED napelemes lámpa kerti oszloppal
7.600 Ft (5.984 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Alkonyat érzékelő: Igen
Fényszín: 4000K
Anyag: műanyag
Panel: 5V 1,5W
Akkumulátor: 3,7V 2200mah
Teljesítmény: 5 [W]
Fényforrás: LED x 30 DB: SMD2835
Fényerő: 100 / 200 lm - két világítási mód 1
Megvilágítási szög 0 °:
Méretek : 162 x 90 x 413 [mm]
Tengelyméretek: 160 [mm]
Ellenállási osztály : IP65 
Szín: fekete
Üzemi hőmérséklet : -20 ℃ - 60 ℃
Ház anyaga : műanyag
Töltési idő teljes napfényben: 6-8 óra
Működési idő : 6-8 óra
Funkciók: naplemente után önállóan aktiválja a világítást
Súly : 0,37 kg