Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Műanyag elosztószekrény átlátszó ajtóval 300x250x150mm, IP65, ABS, fém szerelőlappal

16.680 Ft (13.134 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: STI1763
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Bemutatjuk új műanyag elosztószekrényünket átlátszó ajtóval. Ezt a kompakt, 300x250x150 mm-es szekrényt úgy terveztük, hogy maximális védelmet nyújtson az elektromos alkatrészek számára, ugyanakkor könnyű láthatóságot és hozzáférést biztosítson.
 
A szekrény kiváló minőségű ABS anyagból készült, amely a tartósságáról, valamint a vegyi anyagokkal, hővel és ütésekkel szembeni ellenállásáról ismert. Ez biztosítja, hogy alkatrészei biztonságban maradnak a szekrényben.
 
A védelem további fokozása érdekében a szekrény IP65 minősítéssel is rendelkezik, így víz- és porálló. Ezáltal beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, így bármilyen környezetben nyugalmat biztosít.
 
A további funkcionalitás érdekében a szekrényhez fém rögzítőlemez is tartozik. Ez lehetővé teszi a könnyű felszerelést bármilyen felületre, és biztosítja az alkatrészek stabilitását.
 
A tartósság, a védelem és a funkcionalitás kombinációjával az átlátszó ajtóval ellátott műanyag elosztószekrényünk megbízható választás minden elektromos alkatrész tárolási igénye esetén. Szerezze be a sajátját még ma!

Leírás és Paraméterek

Műanyag elosztószekrény átlátszó ajtóval 300x250x150mm, IP65, ABS, fém szerelőlappal, Stilo STI1763

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu