Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Műanyag elosztószekrény átlátszó ajtóval 400x300x220mm, IP65, ABS, fém szerelőlappal

17.510 Ft (13.787 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: STI1706
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Bemutatjuk a műanyag elosztó dobozok legújabb tagját, a 400x300x220 mm-es, átlátszó ajtóval ellátott dobozt. Ez a doboz kiváló minőségű ABS anyagból készült, így tartós és kopásálló. IP65-ös minősítése biztosítja, hogy porálló és védett legyen az alacsony nyomású vízsugarakkal szemben, így alkalmas kültéri használatra.
 
Az átlátszó ajtó lehetővé teszi a benne lévő tartalom könnyű megtekintését anélkül, hogy ki kellene nyitnia a dobozt, így időt és energiát takaríthat meg. Ezenkívül a fém rögzítőlemez lehetővé teszi a biztonságos felszerelést bármilyen felületen.
 
Az átlátszó ajtóval ellátott műanyag elosztódobozunk sokoldalúan felhasználható, és különböző alkalmazásokban, például elektromos vezérlőrendszerekben, kommunikációs berendezésekben, ipari automatizálásban és más területeken használható. Kompakt méretének köszönhetően könnyen elfér szűk helyeken, miközben bőséges helyet biztosít a kábelek és alkatrészek szervezéséhez.
 
Ne elégedjen meg kevesebbel, ha értékes berendezéseinek védelméről van szó. Fektessen be még ma az átlátszó ajtóval ellátott műanyag elosztódobozunkba, és tapasztalja meg a kiváló védelmet és szervezést.

Leírás és Paraméterek

Műanyag elosztószekrény átlátszó ajtóval 400x300x220mm, IP65, ABS, fém szerelőlappal, Stilo STI1706

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu