Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PG-11 tömszelence SZÜRKE

94 Ft (74 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: FAMA--E45DKPG11S1
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A tömszeletek felszereléséhez először mérje meg a tömlő vagy kábel átmérőjét, hogy meghatározhassa a tömszeletek megfelelő méretét. Ezután lyukasztóval vagy fúróval készítsen lyukat az anyagon a kívánt helyen. Ezután helyezze be a tömszelencét a lyukba, és győződjön meg róla, hogy biztosan a helyén van. Ez védelmet és megerősítést nyújt a lyuknak, és megakadályozza a tömlő vagy a kábel esetleges foszlását vagy sérülését.
 
A PG-11 tömszelencéket ZÖLD kifejezetten kültéri használatra tervezték, és ellenállnak az olyan zord időjárási körülményeknek, mint az eső, a hó és az UV-sugarak. Emellett ellenállnak a korróziónak és nem törékenyek az idő múlásával.
 
A szoros tömítés biztosítása érdekében egy gumikalapáccsal óvatosan megkopogtathatja a tömszelencék külső szélét. Ez segít rögzíteni azt a helyén, és megakadályozza, hogy víz vagy törmelék jusson be a lyukon keresztül.
 
Összességében, a PG-11 tömítés GREY használata egyszerű és hatékony módja a tömlők és kábelek védelmének, miközben tiszta és professzionális megjelenést biztosít. Így akár a teherautó platójának ponyvás borítására, akár egy kültéri elektromos vezetékre szereli őket, ezek a tömítőhüvelyek megbízható megoldást jelentenek minden kültéri igényére.

Leírás és Paraméterek

Műszaki adatok

Mechanikai adatok 
Anyag Műanyag
Szürke színű
Tanúsítványok és jelölések Védettség IP68
Egyéb Működési hőmérséklet -40°C /+85°C
PG-11 sapka
Bemko márka

 

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu