PVC LED profil 50x12 süllyesztett GK fekete 2m tejes fedlap

Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: V8429
Gyártó: Master led
Szállítási díj: 990 Ft
Ez a különleges LED-profil PVC anyagból készült, ami tartós és könnyű minőséget biztosít. Mérete 50x12, így alkalmas süllyesztett beépítésre. A profil színe fekete, konkrétan GK fekete, amely elegáns és modern jelleget kölcsönöz minden térnek.
 
A profil 2 m hosszúságú, ami elegendő lefedettséget biztosít a legtöbb szabványos telepítéshez. Ezenkívül tartalmaz egy tejes burkolatot, amely segít a profil belsejében lévő LED-szalag által kibocsátott fény eloszlatásában.
 
Ennek a LED-profilnak a süllyesztett kialakítása tiszta és zökkenőmentes telepítést tesz lehetővé. Könnyen elrejthető a falakon vagy mennyezeteken belül, elegáns és professzionális megjelenést biztosítva. A tejes borítás tovább javítja a megjelenést, lágy és egyenletes fényt teremtve.
 
Ez a PVC LED-profil 50x12 süllyesztett GK fekete 2m tejes borítással ideális különböző alkalmazásokhoz, például akcentusvilágításhoz, feladatvilágításhoz vagy környezeti világításhoz. Lakossági vagy kereskedelmi környezetben egyaránt használható, funkcionalitást és stílust kölcsönözve bármely térnek.
 
Összefoglalva, ha egy kiváló minőségű LED-profilt keres, amely sokoldalúságot és esztétikát kínál, ez a PVC LED-profil 50x12 süllyesztett GK fekete 2m tejes borítással kiváló választás. Tartós konstrukciója, elegáns kialakítása és egyszerű szerelhetősége népszerűvé teszi a tervezők és a szerelők körében egyaránt.
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db
PVC LED profil 50x12 süllyesztett GK fekete 2m tejes fedlap
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Anyag: PVC
Hossz:  2 [m]
Szín: Fehér
Beépítés: Gipszkartonba süllyesztve
Burkolat: Opál
A LED szalag maximális szélessége: 12mm
Méretek (szélesség x magasság): 50 x 12 [mm]