Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WAGO 2773-2401 vezeték összekötő PUSH WIRE Inline egyenes kialakítású, átlátszó, max. 4 mm2, 32A

154 Ft (121 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám: WAGO27732401
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
A WAGO 2773-2401 PUSH WIRE Inline egyenes csatlakozó egy sokoldalú és megbízható elektromos csatlakozó, amelyet a maximális hatékonyság és kényelem érdekében terveztek. Ez az átlátszó csatlakozó maximum 4 mm2 átmérőjű vezetékek befogadására alkalmas, így az elektromos alkalmazások széles köréhez használható.
 
Az innovatív push wire technológiának köszönhetően ez a csatlakozó gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé, speciális szerszámok vagy technikák nélkül. Egyszerűen helyezze be a lecsupaszított vezetéket a kijelölt nyílásba, és nyomja lefelé a narancssárga kart a rögzítéshez. Ez erős és stabil kapcsolatot biztosít, amely akár 32A áramot is képes kezelni.
 
Kompakt kialakításának és inline formájának köszönhetően ez a csatlakozó könnyen felszerelhető szűk helyekre, vagy egyenes vonalban futó vezetékek csatlakoztatására is használható. Átlátszó háza könnyű vizuális ellenőrzést is lehetővé tesz, biztosítva a vezetékek megfelelő elhelyezését és csökkentve a telepítés során felmerülő hibák kockázatát.
 
Összességében a WAGO 2773-2401 PUSH WIRE Inline egyenes vonalú csatlakozó nélkülözhetetlen alkatrész minden olyan elektromos projekthez, amely biztonságos és hatékony vezetékcsatlakozást igényel. Kiváló minőségű konstrukciója és felhasználóbarát kialakítása miatt a szakemberek és a barkácsolók körében egyaránt a legjobb választás.

Leírás és Paraméterek

Kapcsok száma 2

Kábelátmérő 1.6-2

Kezelőemelőkkel

Színszíntelen

Áttetsző

Névleges feszültség 450 V

Névleges áram 32 A

Alkalmas masszív vezetékhez

Rugalmas vezetékhez használható

Keresztmetszet rugalmas (finomszálas) érvéghüvellyel 1.5-4

Vezeték keresztmetszet merev (tömör/többszálas) 0.75-4

AWG-tartomány 18-12

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu