Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Irányfény kapcsolós, 5 LED LNL 500

2.290 Ft (1.803 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Beszállítói raktáron 2- 5 nap
Cikkszám: SOMOGYI-5998312781340
Gyártó:
Szállítási díj: 990 Ft
Ahhoz, hogy irányjelzőt adjon a kapcsolóhoz, először meg kell határoznia, hogy hol szeretné elhelyezni a jelzőt. Ez lehet a kapcsoló tetején, mellette vagy akár alatta is. Miután meghatározta a helyet, egy kis lyukat kell fúrnia, amely elég nagy ahhoz, hogy a jelzőfény átférjen rajta.
 
Ezután csatlakoztatni kell a kapcsolóból és az éjszakai fényből származó vezetékeket az irányjelzőhöz. Győződjön meg róla, hogy minden csatlakoztatás biztonságos és megfelelően szigetelt. Ezután csavarok vagy ragasztó segítségével rögzítse az irányjelzőt a kijelölt helyre.
 
A kapcsoló éjszakai fény funkciójának aktiválásához vagy közvetlenül egy áramforráshoz vezetheti, vagy használhat egy külön kapcsolót kifejezetten az éjszakai fényhez. Győződjön meg róla, hogy mindkét funkciót teszteli, mielőtt befejezi a végleges kábelezést.
 
Ha minden a helyén van és megfelelően működik, tegyen rendet a meglazult vezetékek között, és rögzítse őket elektromos szalaggal vagy kábelkötegelővel. Végül tesztelje az új irányjelzőt a kapcsolóval és az éjszakai fénnyel, többszöri be- és kikapcsolással, hogy megbizonyosodjon a megfelelő működésről.
 
Gratulálunk! Most már sikeresen hozzáadta a kapcsolóhoz az irányjelző és az éjszakai fény funkciót. Ez jól fog jönni sötét környezetben való navigáláskor, vagy amikor extra segítségre van szüksége annak meghatározásához, hogy merre van a kapcsolója.

Leírás és Paraméterek

230 V~ / 50 Hz / 0,7 W
5 db hosszú élettartamú LED
rendkívül alacsony fogyasztás
beltéri használatra
méret: 45 x 115 x 40 mm

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu